Sponsoring en MVO

Wij doen graag wat terug.

Jenno van Ekeren vertoont zich zelden of nooit in bestuurskamers. Toch sponsoren zijn bedrijven op elk niveau voetbal- en ook andere sportverenigingen. ,,Wij zijn vooral supporters. We zijn er voor de spelers, supporters en de leden. Ook in zakelijk opzicht natuurlijk. Sportsponsoring is een win-win-situatie" aldus Jenno van Ekeren.

In de regionale amateurvoetbalwereld zijn Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen en de samenwerkingspartners Van Ekeren Kuiper Woning - en Bedrijfsmakelaars en Boveko Bedrijfsverzekeringen, met vestigingen in Leerdam (Voorwaartsveld 5a) en Dalem (Beatrixlaan 2a), op diverse niveau's hoofdsponsor of mede-hoofdsponsor.

Sinds een paar jaar zijn we mede-hoofdsponsor van vv Asperen, vv Vuren en GJS. Ons dochterbedrijf Boveko, specialist op het gebied van bedrijfsverzekeringen, is al enkele jaren subsponsor van eersteklasser Sliedrecht en van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars en Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen zijn de trotse hoofdsponsoren van LRC Leerdam.


Wij beperken ons echter niet tot alleen sponsoring van voetbal- en andere sportverenigingen. Daarnaast sponsoren wij onder andere de Stichting Zomerfeest Gorinchem en de Stichting ALS.

Op woensdagmiddag 8 augustus 2018 werd bijvoorbeeld de zandbak met een zandbakrand van boomstammen en boomstammetjes in het midden om op te zitten en te balanceren feestelijk geopend op het Natuurcentrum in Gorinchem. 

Deze zandbak had het Natuurcentrum nooit kunnen aanleggen zonder steun van ons. 

Het Natuurcentrum op het mooiste eiland van Gorinchem biedt, met mens, dier en natuur, een plaats voor ontmoeting, meedoen, bewustwording en ontspanning op een eigentijdse wijze als voorbeeld voor een duurzame samenleving. 

Wij doen graag wat terug voor de gemeenschap!

alt