Jouw verzekeringen. Goed geregeld.

Van Aansprakelijkheid tot Zorg, alles onder één dak.

Voor je verzekeringen ben je bij de verzekeringsadviseurs van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen uit de regio Gorinchem & omstreken aan het goede adres. Wij zijn onafhankelijk en hebben service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Wij kunnen de premies en voorwaarden van je verzekeringsportefeuille vergelijken bij meer dan veertig verzekeringsmaatschappijen. Deze ruime keuze uit verzekeringsmaatschappijen biedt ons de mogelijkheid om je goedkope verzekeringen met uitstekende voorwaarden aan te bieden. Wij zijn klantgedreven en geven je een uitstekende service en nazorg. Jouw zorg is onze zorg!

Jouw verzekeringen zijn onze zorg

Alle verzekeringen

Alle verzekeringen

Bekijk onze producten
Verzekeuingscheck

Verzekeringscheck

Doe de gratis quickscan
Digitale polismap

Digitale Polismap

Inloggen in mijn polismap
Bedrijfsverzekerinigen

Bedrijfsverzekeringen

Meer informatie
Onafhankelijk advies

Onafhankelijk advies

Klant staat voorop
alt tag

Onze dienstverlening

Lees verder
alt tag

Tarieven en beloning

Meer informatie
alt tag

Van A tot Z geregeld

Volledig ontzorgd

Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen biedt jou naast een onafhankelijk advies een breed assortiment aan verzekeringen bij meer dan veertig verzekeringsmaatschappijen aan. Wij verstrekken vergaande service, volledige schadebehandeling en nazorg. Je kunt bij ons terecht voor elk soort verzekering: "van A tot en met Z" van een Autoverzekering tot en met een Zorgverzekering. Wij streven ernaar voor jouw situatie de beste verzekeringsoplossing te vinden. Voor de goedkoopste verzekeringen kun je ook bij één van onze verzekeringsadviseurs terecht.

Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen is in Gorinchem gevestigd. Wij komen graag bij je thuis om je verzekeringspakket door te nemen en te vergelijken met het ideaalassortiment verzekeringen welke past bij jouw situatie. Ons werkgebied ligt voornamelijk in en rondom de gemeenten Gorinchem en Leerdam. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor advies en voor het doornemen, afsluiten, aanpassen en opzeggen van je verzekeringen indien je buiten ons werkgebied woont. Wil je nader met ons kennis maken en/of wil je vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem contact met één van onze verzekeringsadviseurs op en maak een afspraak.