Maatschappelijk

Wij beperken ons niet tot alleen geld verdienen.

Jenno van Ekeren vertoont zich zelden of nooit in bestuurskamers. Toch sponsoren zijn bedrijven op elk niveau voetbal- en ook andere sportverenigingen. "Wij zijn vooral supporters. We zijn er voor de spelers, supporters en de leden. Ook in zakelijk opzicht natuurlijk. Sportsponsoring is een win-win-situatie" aldus Jenno van Ekeren.

In de regionale amateurvoetbalwereld zijn Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen en de samenwerkingspartners Van Ekeren Kuiper Woning - en Bedrijfsmakelaars en Boveko Bedrijfsverzekeringen, met vestigingen in Leerdam (Voorwaartsveld 5a) en Dalem (Beatrixlaan 2a), op diverse niveau's hoofdsponsor of mede-hoofdsponsor.

Sinds een paar jaar zijn we hoofdsponsor van SVS’65, mede-hoofdsponsor van vv Vuren en GJS en subsponsor van vv Asperen. Ons dochterbedrijf Boveko, specialist op het gebied van bedrijfsverzekeringen, is al enkele jaren subsponsor van eersteklasser Sliedrecht en van Ekeren Kuiper en Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen zijn ook al enkele jaren de trotse hoofdsponsor van LRC Leerdam.


alt

Wij beperken ons echter niet tot sponsoring van alleen voetbal- en andere sportverenigingen. Daarnaast sponseren wij onder andere de Stichting Zomerfeest Gorinchem en de Stichting ALS.

Op woensdagmiddag 8 augustus 2018 werd bijvoorbeeld de zandbak met een zandbakrand van boomstammen en boomstammetjes in het midden om op te zitten en te balanceren feestelijk geopend op het Natuurcentrum in Gorinchem. 

Deze zandbak had het Natuurcentrum nooit kunnen aanleggen zonder steun van ons. 

Het Natuurcentrum op het mooiste eiland van Gorinchem en de regio biedt, met mens, dier en natuur, een plaats voor ontmoeting, meedoen, bewustwording, en ontspanning op een eigentijdse wijze als voorbeeld voor een duurzame samenleving. 

Wij doen graag wat terug voor de gemeenschap!