Jouw hypotheek. Goed geregeld.

Onafhankelijk Hypotheekadvies

Het beste hypotheekadvies begint bij onafhankelijkheid.

Bij het kopen van een huis en bij het afsluiten, opzeggen of aanpassen van een hypotheek moet je belangrijke keuzes maken. Het is van groot belang hier de tijd voor te nemen en een persoonlijk hypotheekadvies aan te vragen. Onze volledig onafhankelijke hypotheekadviseurs staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het nemen van belangrijke beslissingen. Wij hebben een samenwerkingsverband met alle banken en jij kunt daardoor gebruik maken van de laagste rente die past bij jouw situatie.

Bereken jouw hypotheek en informatie over...

default alt

Maximale hypotheek

Bereken direct
alt tag

Alle rentes

Bekijk alle rentes
alt tag

Rente top 5

Bekijk de rente top 5
Alle geldverstrekkers

Samenwerking met geldverstrekkers

Bekijk geldverstrekkers
Downloads en dienstverlening

Downloads en dienstverlening

Bekijk hier
hypotheekkosten

Kosten hypotheekadvies

Bekijk onze tarieven
alt tag

Vrijblijvend eerste hypotheekgesprek

Maak nu een afspraak

Hypotheek en scheiden

Lees verder

Hypotheekadviseurs

Een hypotheek afsluiten is een complex proces. Heb je al een lopende hypotheek? Hoeveel hypotheek heb je nodig? Wat kun je maximaal lenen? Ga je eigen geld inbrengen? Kun je gebruik maken van Nationale Hypotheek Garantie (NHG)? Helpen je ouders financieel bij het kopen van een woning? Onze hypotheekadviseurs in Gorinchem en Leerdam helpen en ontzorgen je graag bij het vinden en afsluiten van een hypotheek op maat.


Hypotheekadviseurs Gorinchem

Hypotheek berekenen

Heb je een huis op het oog? Of ben je nieuwsgierig hoeveel hypotheek je kunt krijgen in 2019? Dat snappen we heel goed. Je wilt natuurlijk weten binnen welk budget je naar een woning kunt kijken. Met onze handige hypotheek calculator kun je indicatief berekenen hoeveel geld je maximaal kunt lenen. Dit baseren we op het (gezamenlijk) inkomen. Zo kun je met een gerichte blik jouw droomhuis vinden.

Hypotheekgesprek

Bij Van Ekeren snappen we dat je een hypotheekadvies wilt dat zo goed mogelijk past bij jouw persoonlijke situatie. Ben je benieuwd naar welk bedrag je precies kunt lenen? Onze adviseurs kennen de hypotheekmogelijkheden en helpen je graag. Daarom nemen we het eerste gesprek voor onze rekening. Zo kun je samen met jouw adviseur bekijken welke hypotheek het beste bij jou past. Interesse in een vrijblijvend hypotheekgesprek? We helpen je graag verder.

Hypotheekrente

Ben je op zoek naar een hypotheek? Dan komt er veel op je af. Welke hypotheekvorm past bij je? Hoeveel geld ben je per maand kwijt? Jouw maandelijkse hypotheeklasten worden namelijk grotendeels door de hypotheekrente bepaald. Daarom helpen wij jou graag met een overzicht van de laagste actuele hypotheekrentes.
Bekijk hier de actuele hypotheek rente percentages

Maandlasten

Wanneer je een woning wilt kopen, is het goed om te weten wat je toekomstige maandlasten worden. Bij Van Ekeren kun je eenvoudig berekenen hoeveel je per maand kwijt bent. Dit helpt je ook bij het kiezen van een hypotheek. 

Bedenk dat je de maandelijkse hypotheeklast ook in de toekomst kunt dragen. Misschien wil je binnenkort minder werken, een wereldreis maken of denk je aan gezinsuitbreiding.

Kosten hypotheekadvies

Vroeger zaten de kosten voor het hypotheekadvies in de hypotheek verwerkt. Ook wel beter bekend als provisie. Sinds 2013 zijn er nieuwe regels. De hypotheekadviseur brengt nu de advieskosten rechtstreeks bij de klant in rekening. Bij Van Ekeren maken we eerst duidelijke afspraken met jou over de hoogte van de advieskosten en overige kosten. Zo weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. In de meeste gevallen gevallen zijn de hypotheekkosten voor aankoop of verbetering van een woning fiscaal aftrekbaar.

Hypotheekaanbieders 

Ben je benieuwd met welke geldverstrekkers Van Ekeren samenwerkt? Bekijk het overzicht van de betreffende partijen.


Startershypotheek

Als starter op de woningmarkt komt er veel op je af. Je wilt graag een huis dat bij jou past. Maar een eerste woning betekent ook een eerste hypotheek. Dat kan soms lastig zijn: als starter is je inkomen vaak niet zo hoog. Het is daarom verstandig om een adviseur te laten meekijken naar je financiële situatie. Lees meer over starters en hypotheken!

Hypotheek voor ondernemers / zpp

Als zelfstandig ondernemer kan het lastig zijn om een huis te kopen. Je hebt meestal een hypotheek nodig. Deze is juist voor ondernemers vaak lastig te regelen bij het ontbreken van een vast inkomen. Je kunt daarnaast geen werkgeversverklaring overleggen. Voor ondernemers geldt in het algemeen extra strengere eisen om voor een hypotheek in aanmerking te komen.

De financiële specialisten van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen kunnen elke aanvraag beoordelen. Zij stellen de juiste vragen, kunnen jouw situatie goed beoordelen en weten waar de mogelijkheden liggen. Bekijk alles over ondernemers en hypotheken!

Hypotheek nieuwbouw

Geweldig! Het kopen van een nieuwbouwwoning is een mooie, maar ook spannende stap. Alle financiële zaken moeten natuurlijk goed geregeld zijn. Je wilt namelijk niet voor verrassingen komen te staan. De hypotheekadviseurs van Van Ekeren helpen je graag met jouw nieuwbouw hypotheek. Met hun rijke ervaring en kennis weten zij precies welke hypotheek past bij jouw persoonlijke situatie. Zo kan jouw droomhuis veranderen in een thuis. Lees meer over nieuwbouw en hypotheken!

Tweede Hypotheek

Je hebt een fijne woning, maar eigenlijk is deze toe aan een verbouwing. De keuken is flink verouderd en je droomt al tijden van een woonkeuken. Een nieuwe badkamer met een bad kan alleen gerealiseerd worden met een uitbouw. Of je wilt graag je dak bedekken met zonnepanelen. 

Aan zulke wensen hangt een prijskaartje. Maar zoveel geld heb je niet zomaar. Gelukkig helpen onze Van Ekeren adviseurs jou graag met een financiering bovenop je bestaande hypotheek. Oftewel: een tweede hypotheek. Je ontvangt een eerlijk advies over deze hypotheekvorm en wat dit precies betekent voor jouw huidige financiële situatie. Lees meer over een tweede hypotheek!

Hypotheek en echtscheiding 

Hoe gaat het verder met de hypotheek bij een echtscheiding? Bij een echtscheiding komt veel kijken. De woning en de bijbehorende hypotheek spelen een grote rol bij de financiële afwikkeling tussen de (ex)-partners. Je krijgt te maken met verschillende partijen. Waar moet je beginnen? Bij Van Ekeren staan we voor jou klaar om jou en jouw (ex)-partner te helpen in deze situatie op het gebied van huis en hypotheek. Zo wordt een vervelende tijd zo goed mogelijk geregeld.