Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen | Welkom

Jouw hypotheek en verzekeringen goed geregeld.

Wij regelen het voor je.

Makelaardij

Makelaardij

Huis kopen of verkopen?

Lees meer
Hypotheken

Hypotheken

Berekenen en aanvragen?

Bereken direct
Verzekeringen

Verzekeringen

Vergelijken en sluiten?

Direct besparen
Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

Leer ons kennen

Wie willen wij voor jou zijn?


Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe woning, het afsluiten van een hypotheek, het verzekeren tegen financiële risico’s of het samen stilstaan bij en het uitwerken van je financiële toekomst; wij zijn er voor je.

Ons doel is om, betreffende je financiële situatie, je vertrouwenspersoon te zijn. Onze adviseurs in Gorinchem en Leerdam ontzorgen je volledig zodat je financiële situatie zowel nu als in de toekomst optimaal is geregeld. 

van-ekeren-teamfoto
47

Banken en verzekeraars die wij voor jou vergelijken

2017

Genomineerd voor Gorinchems MKB bedrijf van het jaar

110%

Inzet mag jij van onze medewerkers verwachten

8,8

Dit cijfer krijgen wij van onze klanten voor onze dienstverlening


Team Hypotheken

Jouw persoonlijke financiële coach

Financiële zaken zijn complex, ondoorzichtig en vaak lastig door de snel veranderende wet- en regelgeving. Het is daarom cruciaal om iemand te hebben die je kent, die naast je staat en die je helpt om het beste uit je financiële situatie te halen. We zorgen ervoor dat jij altijd iemand hebt die je kunt bellen als je vragen hebt. Wij zijn onafhankelijk, ervaren en persoonlijk. Daar gaat het om. Wil jij ook rust in je financiële situatie? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak bij één van onze vestigingen in Gorinchem of Leerdam!

Hypotheekadviseurs Van Ekeren

Bij het kopen van een huis en bij het afsluiten, opzeggen of aanpassen van een hypotheek moet je belangrijke keuzes maken. Het is van groot belang hier de tijd voor te nemen en een persoonlijk hypotheekadvies aan te vragen. 

Onze volledig onafhankelijke hypotheekadviseurs in Gorinchem en Leerdam staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het nemen van belangrijke beslissingen. 

Wij hebben een samenwerkingsverband met alle banken en jij kunt daardoor gebruik maken van de laagste rente die past bij jouw situatie.


Hypotheekadviseurs Gorinchem en Leerdam

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op om kennis te maken.